vineri, 11 noiembrie 2016

Tot ce trebuie sa stii despre dezmembrari camioane MAN

Comercializarea Second Hand a pieselor de camioane MAN

Daca mai sunt gasite si piese bune,in stare de functionare, cei care se ocupa de dezmembrare pot stabili cate un pret pentru fiecare piesa in parte, pe care apoi sa o scoata la vanzare.

Iar cumparatori sigur se gasesc, caci in tara noastra exista destule persoane care au camioane MAN si care sigur au nevoie de piese de schimb.

Ghidandu-ne dupa principiul: reziduul unuia, resursa altuia

Vanzarea acestora se poate face cu usurinta, mai ales prin intermediul internetului. Asadar piesele provenite din dezmembrarea camioanelor MAN vor deveni foarte utile pentru o alta persoana.

Ce piese din dezmembrari camioane man se pot vinde

Cele mai vandute piese obtinute din dezmembrari de camioane MAN sunt cele care tin de componenta motorului, acestea se strica cel mai des si pot fi foarte repede valorificate. Insa pot fi date usor spre vanzare si oglinzi ori parbrize,caci si acestea la randul lor sunt la mare cautare printre proprietarii de masini mari din Romania.

Caminoanele MAN sunt marci bune, rezistente, dar normal ca se pot si ele strica si deteriora in timp, ca orice alta masina. Acestea se pot strica des, mai ales din cauza terenului accidentat si a drumurilor proaste din Romania.

Chiar daca sunt facute sa reziste, unele piese pot ceda si ele mai usor decat altele. Din pacate, acest lucru nu se intampla numai la camioanele MAN, ci si la tractoare, la alte marci de masini agricole, precum si la masinile mici, dar si la ATV uri, la masini sport si la masini de teren.