joi, 3 noiembrie 2016

Carucioare Copii: Carucioare 2 in 1

Carucioare 2 in 1
Carucioarele de tip 2 in 1 se dovedesc a fi foarte practice si de obicei au un pret acceptabil. Va recomandam sa alegeti un astfel de carucior daca nu doriti sa cheltuiti prea mult, insa confortul bebelusului este totusi pe primul loc pentru dumneavoastra.

Chiar si numele acestei categorii, carucioare 2 in 1, sugereaza faptul ca sunt alcatuite din doua componente principale – fie sunt dotate cu un landou si un scaun sport ce poate fi detasat cu usurinta de sasiu, sau este vorba de un carucior cu spatele rabatabil si un cosulet auto. Combinatia este bazata pe principiul ca aceste carucioare 2 in 1 sa poata fi folosite chiar de la nastere. Landoul sau caruciorul cu spatele rabatabil asigura ca bebelusul sa stea in pozitie orizontala, astfel fiind foarte utile cel putin in primele 5 luni de viata a copilului.

Carucioarele 2 in 1 se remarca si prin faptul ca:

ofera siguranta deplina sunt confortabile indiferent de varsta copilului sunt foarte manevrabile de obicei au un cadru usor din aluminiu sunt dotate cu diferite accesorii

Desigur scaunul sport si cosuletul auto sunt si ele foarte utile cand calatoriti sau va deplasati cu masina, asigurand siguranta micutului indiferent de unde va aflati. Carucioarele 2 in 1 sunt foarte utile daca va ganditi ca astfel aveti la indemana un carucior pentru plimbari ce poate fi transformat cu usurinta pentru a dispune de un scaun auto sau cosulet pentru copil. Putem spune ca un carucior 2 in 1 reprezinta strictul necesar pentru ca bebelusul dumneavoastra sa poata stea confortabil fara a fi nevoie de multe accesorii separate.

Modelele de carucioare 2 in 1 sunt destul de compacte, in ciuda faptului ca dispun de toate accesoriile necesare si au si buzunare sau diferite compartimente de depozitare. Avand un raport bun de calitate/pret, sunt recomandate tuturor parintilor care doresc un carucior practic si rezistent!